Skip to main content

MoCare letter hverdagen på Billund Plejecenter

For at løse en stor udfordring med vasketøj i Billund Kommune valgte de i starten af 2016 at implementere MoScan på alle otte plejecentre.

Efter en indkøringsperiode var der store lettelser i arbejdet samt mærkbare tidsbesparelser og en øget arbejdsglæde.

Herunder har vi set nærmere på Billund Plejecenters forløb med MoScan.

Problem

De store mængder vasketøj på Billund Plejecenter resulterede i en stor arbejdsbyrde, og der var meget tøj, der mistede sin ejermand på grund af udvasket tusch eller strygemærker, der faldt af. Der gik desuden for meget tid med at identificere tøjets ejere.

Løsning

Billund Kommune kom i kontakt med MoCare, der præsenterede MoScan-løsningen, samt hvordan den let kunne implementeres på Billund Plejecenter samt resten af kommunen. Den efterfølgende implementering af MoScan foregik i et tæt samarbejde med Billund Plejecenter. Her havde de ansatte rigtig stor indflydelse på, hvordan løsningen blev implementeret, således at den bedst muligt lettede og støttede op om arbejdet i vaskeriet. MoCare har desuden løbende lyttet til gode forslag fra vaskeriet og sørget for, at MoScan-produktet i endnu højere grad opfyldte kundens specifikke behov.

Resultat

Ved en senere brugerundersøgelse har vi fået understreget, at brugen af MoScan på Billund Plejecenter i høj grad har haft den ønskede effekt:

  • Flere glade medarbejdere udtaler sig positivt om lettelsen i arbejdet
  • Der er mere tid til at snakke med beboerne – eller til lidt ekstra rengøring
  • Der er mindre vasketøj, der mister sin ejermand

MoScan har ganske enkelt lettet de ansattes hverdag, præcis som det er tiltænkt, og det er fantastisk at høre de positive tilkendegivelser.

Læs den fulde omtale i Fagbladet FOA her.

Vil du vide mere om MoScan

Læs om produktet her på hjemmesiden, eller få en detaljeret business case tilsendt ved at udfylde navn og email her til højre.